ForsideLandbrugInformation
Besøg osFirmaprofilKontaktinformationHistorie

Historie

Naur Slagtehus blev startet i 1983 af Ejvind Hestbæk. Morten Hestbæk, som er søn af Ejvind Hestbæk, blev i 1992 udlært på virksomheden. Morten & Maibritt overtog slagteriet i 1996. Efter nogle år blev slagtegangen i 1995 moderniseret til 40 slagtesvin i timen, og der blev udvidet med yderligere kølekapacitet. I 1998 udvidede slagteriet med en opskæring, og virksomheden blev i den forbindelse godkendt til eksport. Naur Slagtehus har hidtil slagtet svin, heste og kvæg og har i mange år forsynet lokale og regionale aftagere med kvalitetsopskæringer fra slagtehuset. I 2007 blev Naur Slagtehus overtaget af det nye selskab Moesgaard-Meat, og ombygget til et moderne so-slagteri.


 
Moesgaard Meat 2012 A/S | Naurvej 17 | 7500 Holstebro | Danmark | Tlf +45 9743 2326 | Fax +45 9743 2426 | Mail: moesgaard@moesgaard-meat.dk